Bookmark and Share
Hall of Fame


myllysaaren museo ulkoaMuseo avautuu elokuussa. Sopimuksesta auki kesä-heinäkuussa.

Suomen Jalkapallomuseo sijaitsee viehättävässä tehdasmiljöössä, Myllysaaren museon kolmannessa kerroksessa. Museo noudattaa Myllysaaren museon aukioloaikoja ja museoilla on yhteislippu. Samalla Lipulla pääsee tutustumaan kesäisin myös kanavan toisella puolella sijaitsevaan Kauppilanmäen ulkomuseoon.

näyttelytilaSuomen Jalkapallomuseon on perustanut ja sitä ylläpitää Suomen Jalkapallomuseo ry. Jalkapallomuseossa on esillä kattava kokoelma suomalaisen jalkapallon yli satavuotista historiaa: palkintoja, muistolahjoja, mitaleita, valokuvia, peliasuja ja jalkapallovarusteita – kaikkea peliin kuuluvaa! Museon tiloissa näyttelyesineisiin voi tutustua Juuson salissa, Pukukopissa, Näyttelyhuoneessa ja Kirjastossa.

Museon 10 helmeä


Kuvat Miia Hinnerichsen, Pirkanmaan maakuntamuseo 2011

Kommentit

  • Tyytyväinen kävijä sanoo:

    Paljon on nähtävää. Pitäisi varata aikaa vähintään 2-3 tuntia. Silloinkaan ei oikein ehdi kunnollai. Parempi ottaa mukaan eväät ja viipyä puolisen päivää.

  • pitäs käydä sanoo:

    itseäni kiinnostaa futis ja omat kaikkien aikojen suosikkijoukkueet on HJK.HAKA JA OPS

  • Ohje sanoo:

    ”Jätä kommentti” toimii kuin sähköinen vieraskirja. Voit kertoa kokemuksiasi museosta, kehua tai antaa kehittämisehdotuksia. Kommentin voit jättää joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Lähetettäessä kommentti tulee sivulle kaikkien Museokompassin käyttäjien luettavaksi. Asiattomat viestit poistetaan. Niistä voi ilmoittaa sivuston ylläpitäjälle sivun oikean alakulman ”Lähetä palautetta” -lomakkeella tai sähköpostilla: anu.salmela(at)tampere.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.