Bookmark and Share
Näkymä näyttelystä

Rupriikin perusnäyttely kertoo paitsi tietoverkkojen merkityksestä nykymaailmassa, myös tamperelaisten viestintäyritysten muutoksista ja valottaa pelaamisen yllätyksiä täynnä olevaa historiaa.

Vapriikin kuva-arkisto

Rupriikin näyttelyssä tutustutaan kiinnostaviin henkilöihin, kuten Abraham Niklas Edelcrantz, jonka signaalitorneihin perustuva optinen lennätin oli aikansa huipputeknologiaa. Monet jo unohtuneet viestintälaitteet heräävät eloon interaktiivisten sovellusten avulla. Näyttelyssä leikitellään median käyttöön liittyvillä tottumuksilla ja pohditaan sosiaalisen median roolia arjessa.

Rupriikin näyttelytoiminnan ohella museo toteuttaa Vapriikissa erilaisia työpajoja ja tapahtumia.

Vapriikin museokaupasta löytyy mediahistorian teemoihin liittyviä persoonallisia lahjoja ja tuliaisia. Rupriikilla on myös oma verkkokauppa.

Seuraa Mediamuseo Rupriikkia:

Museon 10 helmeä

Kommentit

  • Ohje sanoo:

    ”Jätä kommentti” toimii kuin sähköinen vieraskirja. Voit kertoa kokemuksiasi museosta, kehua tai antaa kehittämisehdotuksia. Kommentin voit jättää joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Lähetettäessä kommentti tulee sivulle kaikkien Museokompassin käyttäjien luettavaksi. Asiattomat viestit poistetaan. Niistä voi ilmoittaa sivuston ylläpitäjälle sivun oikean alakulman ”Lähetä palautetta” -lomakkeella tai sähköpostilla: anu.salmela(at)tampere.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.