Bookmark and Share

Näsijärvi dioraama

Astu pirkanmaalaiseen metsään tai kurkista Pyhäjärven pinnan alle. Tampereen luonnontieteellinen museo tarjoaa ajankohtaista tietoa Pirkanmaan luonnossa tapahtuvista ilmiöistä sekä luonnon monimuotoisuudesta.

logoMuseo järjestää luontoaiheisia näyttelyitä ja tapahtumia sekä ylläpitää luonnontieteellisiä kokoelmia kotimaisista eläimistä ja kasveista. Tampereen luonnontieteellinen museo toimii museokeskus Vapriikissa, joten samalla pääsylipulla pääset tutustumaan mm. Jääkiekkomuseoon ja museokeskuksen moniin kiinnostaviin näyttelyihin.

Luonnontieteellisen museon näyttelyt esittelevät monia paikallisen luonnon mielenkiintoisia eliöitä ja ilmiöitä. Näyttelyiden avulla tarjoamme ikkunan kauniiseen luontoomme. Näyttelyiden ohella tarjolla on mm. luontoaiheisia tapahtumia. Museo vastaa yleisön luonto-aiheisiin tiedusteluihin, auttaa eläinten ja kasvien määrityksessä ja osallistuu paikallisen luonnon tutkimiseen.

Susi

Kommentit

  • Ohje sanoo:

    “Jätä kommentti” toimii kuin sähköinen vieraskirja. Voit kertoa kokemuksiasi museosta, kehua tai antaa kehittämisehdotuksia. Kommentin voit jättää joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Lähetettäessä kommentti tulee sivulle kaikkien Museokompassin käyttäjien luettavaksi. Asiattomat viestit poistetaan. Niistä voi ilmoittaa sivuston ylläpitäjälle sivun oikean alakulman “Lähetä palautetta” -lomakkeella tai sähköpostilla: anu.salmela(at)tampere.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>