Bookmark and Share

Sastamalan seudun museo sijaitsee Sastamalan keskustassa Marttilankadulla. Museo toimii viehättävässä, apteekkari Bäckmanin 1890-luvulla rakennuttamassa nikkarityylisessä Tornihuvilassa.

Sastamalan seudun museo on yli 80-vuotias kulttuurihistoriallinen museo, joka tallentaa ja esittelee paikkakunnan historiaa. Museotoiminnan tavoitteena on ylläpitää ja vahvistaa seudun nykyisten ja tulevien asukkaiden ymmärrystä kulttuuristaan, historiastaan ja ympäristöstään. Museo tarjoaa asiakkailleen vaihtuvia näyttelyitä, palveluita, tapahtumia ja toimintaa kulttuuriperintömme parissa.

 

Samalla pääsylipulla voi tutustua myös samassa pihapiirissä toimivaan Suomalaisen kirjan museo Pukstaaviin. 

Seuraa Sastamalan seudun museota:

Museon 10 helmeä


Kuvat Miia Hinnerichsen, Pirkanmaan maakuntamuseo 2011

Kommentit

  • Ohje sanoo:

    ”Jätä kommentti” toimii kuin sähköinen vieraskirja. Voit kertoa kokemuksiasi museosta, kehua tai antaa kehittämisehdotuksia. Kommentin voit jättää joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Lähetettäessä kommentti tulee sivulle kaikkien Museokompassin käyttäjien luettavaksi. Asiattomat viestit poistetaan. Niistä voi ilmoittaa sivuston ylläpitäjälle sivun oikean alakulman ”Lähetä palautetta” -lomakkeella tai sähköpostilla: anu.salmela(at)tampere.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.