Bookmark and Share

Kun tiet ja kaikki mikä niillä liikkuu kiinnostavat, on Mobilia oikea käyntikohde. Mobilia on tieliikenteen alan valtakunnallinen erikoismuseo. Mobilian tehtävä on suomalaisen tieliikenteen historiatiedon tallentaminen, tutkiminen ja esittäminen. Näyttelyt esittelevät liikennettä ja ajoneuvoja sekä niihin liittyvää kulttuuria monipuolisesti ja elävästi. Museon piha-alueella on työmaaelämästä kertova parakkikylä ja liikennepuisto lapsille. Alueella järjestetään paljon tapahtumia. Mobilia kuuluu mm. liikenne- ja viestintämuseoiden Trafiikki-museoketjuun.

Mobiliaan pääset autolla ja veneellä. Alueelta löytyy paljon virikkeitä koko perheelle: leikkipaikka sekä ulkona että sisällä, uimaranta, luontopolku näköalapaikkoineen sekä venesatama. Lisäksi alueella toimii kesäteatteri.

Rahtarit-liikennepuisto

Seuraa Mobiliaa:

 

 

Mobilia Classics logoMobilian Autokyla logo

Museon 10 helmeä


Kuvat Mobilia

Kommentit

  • Miia sanoo:

    Mainio museo tämä Mobilia! Suosittelen kaikille lapsiperheille satoi tai paistoi. Aina löytyy tekemistä. Ihastuttava helminäyttely: hauskaa että siihen on valittu myös muita kuin esineitä!

  • Ohje sanoo:

    “Jätä kommentti” toimii kuin sähköinen vieraskirja. Voit kertoa kokemuksiasi museosta, kehua tai antaa kehittämisehdotuksia. Kommentin voit jättää joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Lähetettäessä kommentti tulee sivulle kaikkien Museokompassin käyttäjien luettavaksi. Asiattomat viestit poistetaan. Niistä voi ilmoittaa sivuston ylläpitäjälle sivun oikean alakulman “Lähetä palautetta” -lomakkeella tai sähköpostilla: anu.salmela(at)tampere.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.