Bookmark and Share
Myllykolu

Koe Sillanpään kuvaamat viljavat maisemat. Myllykolu on Nobel-kirjailija Frans Emil Sillanpään vaatimaton syntymäkoti. Myllykolun pieni mäkitupa ja aitta ovat Myllyojaan viettävän mäen laella, ojan varressa on lisäksi sauna. Kotimuseo kuvaa mäkitupalaisperheen elinoloja 1800-luvun loppupuolella. Samalla kertaa kannattaa tutustua myös Heinijärven kylässä sijaitsevaan Sillanpään nuoruudenkotiin Töllinmäkeen.

 

Museon naapurina on Myllykoulun kesäteatterialue, jossa teatteriesitysten aikana toimii myös kahvila. Museo on avoinna näytelmien väliajalla. Lisätietoa esityksistä kesäteatterin sivuilla.

Kommentit

  • Ohje sanoo:

    ”Jätä kommentti” toimii kuin sähköinen vieraskirja. Voit kertoa kokemuksiasi museosta, kehua tai antaa kehittämisehdotuksia. Kommentin voit jättää joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Lähetettäessä kommentti tulee sivulle kaikkien Museokompassin käyttäjien luettavaksi. Asiattomat viestit poistetaan. Niistä voi ilmoittaa sivuston ylläpitäjälle sivun oikean alakulman ”Lähetä palautetta” -lomakkeella tai sähköpostilla: anu.salmela(at)tampere.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.